Restrautant & Selskaber

 

Hyggelig stemning

Hyggelig stemning

Alt i alt er der de perfekte omgivelser, der bringer et smil på læben og skaber en afslappet, hyggelig og intim atmosfære, hvor alle føler sig velkommen.

Bestilling og reservation
Ring til på os på tlf.: 4550 5152 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så vi sammen kan finde ud af hvad der passer lige præcis til dit arrangement.

Gode selskaber

Gode selskaber

Midt i fredet landskab, ved siden af stranden i Rågeleje ligger Restaurant Søstjernen. Stedet har en udsøgt beliggenhed med nærkontakt til strand og natur samt en fantastisk udsigt til vandet. Denne udsøgte placering passer til en hver form for arrangement, om det gælder firmafest, Konference, bryllup, fødselsdag, konfirmation, parmiddag m.m.

Søstjernens berømte skaldyrsaften

Søstjernens berømte skaldyrsaften

Et væld af fisk og skaldyr, sydlandsk inspireret med brug af friske nordiske råvarer, 60-70 forskellige delikate småretter. Serveres udvalgte fredage og lørdage i vinterhalvåret, bordbestilling nødvendig.

Fin anretning til hver anledning

Fin anretning til hver anledning

Hos Restaurant Søstjernen er kvaliteten i centrum hvad angår såvel interiør som gastronomi. Vores gæster bliver mødt med bløde læderstole og ekstra bordplads i dejlige omgivelser. Vi stiller høje krav til vores serviceniveau og arbejder for, at vores gæster befinder sig bedst muligt. Restaurantens prisniveau befinder sig dog stadig på et plan, hvor alle kan være med. Det er vigtigt at pointere, at Restaurant Søstjernen ikke er en café, men en decideret aften- og frokostrestaurant.