Festlig Buffet

Minimum 15 couv.

Oldtimer

Pris: 285,- pr. couv.                                                                  Forret

Tunmousse på sprød salat, med kapers & citron

Lakseterrine med rejer & sauce verde

Hovedret

Gammeldaws modnet oksetyndsteg

Glaseret skinke

Grønne bønner & ærter

Flødekartofler med timian & hvidløg

Rødvinssauce

Dessert

Citronfromage

Stjernebuffet

Pris: 375,- pr. couv.                                                                  Forret

Søstjernens rejecocktail

Cappaccio af gravad kalv

Røget laks med peberrodscreme, ærteskud & wasabi

Hovedret

Gammeldaws modnet oksetyndsteg

Unghaneterrine med chorizo & estragon

Triple tomatsalat med mozzarella & basilikum

Sprøde grønne salater med salte kerner & vinagrette

Braiserede nye kål, løg & fennikel med krydderurter

Pommes smash, med smør, havsalt og persille

Rødvinssauce

Dessert

Vanilje Panna cotta med syrlig gelé

Brownie med nødder & Karamel

Den Lette

Pris: 195,- pr. couv.                                                                  Forret

Cappaccio af gravad kalveinderlår eller Rimmet Laks

Hovedret

Marineret Kalkunbryst

Langtidsbagt svinefilet

Tomatsalat med mozarella & Basilikum

Grøn salat med salte kerner & vinagrette

Ristede små kartofler med timan

Dessert

Upside down Ananaskage